ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΩΝ SXARES-MOTO.GR

Παρακάτω αναλύονται οι όροι και προϋποθέσεις για την πραγματοποίηση αγορών από την ιστοσελίδα sxares-moto.gr.  Η ανάγνωσή τους και η συμφωνία με αυτούς αποτελεί βασική προϋποθεση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε εμπορικής συναλλαγής με την ιστοσελίδα και το κατάστημα.

1. Παραγγελία προϊόντων

Η εταιρία μας παρέχει την δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν από το κατάστημά μας με τους παρακάτω τρόπους:

  • Ηλεκτρονική παραγγελία μέσα από το www.sxares-moto.gr .
  • Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στο info@sxares-moto.gr .
  • Τηλεφωνικά στον αριθμό 2102524149.

Ειδικότερα κατά την καταχώρηση της ηλεκτρονικής παραγγελίας μέσω του e-shop του www.sxares-moto.gr :

1.α. Ο καταναλωτής αφού αποφασίσει για τα προϊόντα που θέλει να προμηθευτεί συμπληρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία καθοδηγούμενος από τις οδηγίες που του παρέχονται σχετικά με το είδος, την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής της. Κατόπιν υποβάλει την παραγγελία του ηλεκτρονικά στο κατάστημά μας αφού πρώτα αποδεχθεί τους γενικούς όρους χρήσης.

1.β. Η επιβεβαίωση της υποβολής της παραγγελίας του καταναλωτή, απαντάται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος και πιστοποιεί την παραλαβή της. Η επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας, δεν συνιστά υποχρέωση αποδοχής από το www.sxares-moto.gr.

1.γ. Η επιβεβαίωση της αποδοχής της παραγγελίας σας, θα σας σταλεί με ηλεκτρονικό μήνυμα και θα σας ενημερώνει σχετικά με την ετοιμότητά της προς αποστολή ή παραλαβής από την έδρα μας.

1.δ. Τα παραπάνω ισχύουν ως προς την επιβεβαίωση παραλαβή και αποδοχής και για τις παραγγελίες που λαμβάνουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

1.ε. Η επεξεργασία των παραγγελιών σας, γίνεται καθημερινά εντός του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται Σάββατο, Κυριακή και επίσημες αργίες, επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

2. Διαθεσιμότητα προϊόντων

2.α Εάν τα προϊόντα που παραγγέλλονται δεν είναι διαθέσιμα ή δεν είναι διαθέσιμα στην αναγραφόμενη τιμή λόγω λανθασμένης αναγραφής ποσότητας κατά τον χρόνο της παραγγελίας και της επεξεργασίας της, το sxares-moto.gr επιφυλάσσεται να μην επιβεβαιώσει τη συγκεκριμένη παραγγελία και κατά συνέπεια να μην την αποδεχτεί. Ο πελάτης θα ενημερώνεται σχετικά. Τυχόν εκκινηθείσες προς εκτέλεση ή εκτελεσθείσες πληρωμές θα ακυρώνονται. Τυχόν καταβολές θα επιστρέφονται στον πελάτη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, με τον ίδιο τρόπο που επέλεξε να διενεργήσει την πληρωμή.

2.β Μολονότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα αναγκαία μέτρα, το sxares-moto.gr επιφυλάσσεται ρητώς ως προς τυχόν λανθασμένη αναγραφή τιμής από παραδρομή οφειλόμενη σε ανθρώπινο ή τεχνικό παράγοντα, η οποία (τιμή) προδήλως δεν θα μπορούσε να ανταποκρίνεται σε συνήθη ή μέση τιμή διάθεσης του αντίστοιχου προϊόντος από το sxares-moto.gr. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο πελάτης θα ενημερώνεται σχετικά. Τυχόν εκκινηθείσες προς εκτέλεση ή εκτελεσθείσες πληρωμές θα ακυρώνονται. Τυχόν καταβολές θα επιστρέφονται στον πελάτη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, με τον ίδιο τρόπο που επέλεξε να διενεργήσει την πληρωμή.

2.γ Αναφορικά με τα προϊόντα που εμφανίζονται με την ένδειξη διαθέσιμα «κατόπιν παραγγελίας», ο πελάτης θα ενημερώνεται εντός 2 εργασίμων ημερών για το εάν και κατά ποιο χρόνο τα προϊόντα θα γίνονται διαθέσιμα και κατά συνέπεια, θα είναι δυνατή η παράδοσή τους.

3. Αποστολή – Παραλαβή προϊόντων

Το sxares-moto.gr σας παρέχει τέσσερις τρόπους αποστολής και παραλαβής της παραγγελίας σας:

3.α. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ανακούς 44 στη Νέα Φιλαδέλφεια .

Οι παραλαβές πραγματοποιούνται από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 10:00 ως τις 17:00.

3.β. Αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών Courier.

3.γ. Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών (κατόπιν συμφωνίας).

3.δ. Αποστολή με ΚΤΕΛ σταθμών Κηφισού και Λιοσίων (κατόπιν συμφωνίας).

4. Κόστος αποστολών

4.α. Για την αποστολή με εταιρία ταχυμεταφορών θα χρεωθείτε:

Για δέμα βάρους ως 1,99kg το κόστος είναι  3,00€

Για δέμα βάρους από 2,01kg ως 5,00kg το κόστος είναι 4,00€

Για δέμα βάρους από 5,01kg και άνω το κόστος είναι 4,80€ συν 0,80€ ανά επιπλέον κιλό από τα πρώτα 5kg.

Ο υπολογισμός του βάρους γίνεται είτε με τη ζύγιση του προϊόντος, είτε με την ογκομετρική του μέτρηση. Ογκομετρικό Βάρος (σε κιλά) = (Μήκος x Πλάτος x Υψος σε εκατοστά) διαιρεμένο με το 5000.

4.β. Για την αποστολή με Πρακτορείο μεταφορών

το κόστος είναι 7,00€ ανά δέμα.

4.γ. Για την αποστολή με ΚΤΕΛ

το κόστος είναι 7,00€ ανά δέμα.

Το sxares-moto.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματος να μεταβάλλει το κόστος μεταφορικών όταν αυτό δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές χρεώσεις των συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιριών. Σε κάθε περίπτωση μεταβολής, δεσμευόμαστε για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών μας.

5. Χρόνος παράδοσης αποστολών

5.α. Η εταιρεία ταχυμεταφορών Courier, παραδίδει συνήθως σε 1 ως 5 ημέρες ανάλογα με τον τόπο προορισμό.

5.β. Οι μεταφορικές εταιρείες παραδίδουν συνήθως σε 2 ως 5 ημέρες.

5.γ. Τα ΚΤΕΛ παραδίδουν συνήθως την ίδια ημέρα ή την επόμενη ανάλογα με τα δρομολόγια που εκτελούν.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι μεταφορικές εταιρείες δεν κάνουν παραδόσεις στην έδρα του πελάτη αλλά σας δίνουν την δυνατότητα να παραλάβετε από την έδρα τους. Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και με τα ΚΤΕΛ. Η παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να γίνει από εσάς στον αντίστοιχο σταθμό της περιοχής σας.

Ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες).

6. Εξόφληση Παραγγελίας

Σας ενημερώνουμε ότι οι τιμές των προϊόντων καθώς και των μεταφορικών  που εμφανίζονται στο www.sxares-moto.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

Στην περίπτωση έκδοσης τιμολογίου προς περιοχές με μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ (π.χ. Λέρο, Σάμο, Χίο, Λέσβο, Κω) η παραγγελία σας θα πρέπει να γίνει τηλεφωνικά.

Το sxares-moto.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους παρακάτω τρόπους:

6.α. Με αντικαταβολή

Η εξόφληση γίνεται στον μεταφορέα που σας παραδίδει την παραγγελία σας με μετρητά. Το κόστος της υπηρεσίας της αντικαταβολής είναι 1,50€ και έχει συμπεριληφθεί στο παραστατικό αγοράς που συνοδεύει την παραγγελία σας. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη μόνο για τις αποστολές μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών Courier.

6.β. Με τη χρήση πιστωτικής- χρεωστικής κάρτας.

Η online εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με πιστωτική-χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, Maestro όλων των τραπεζών μέσω των συστημάτων της Eurobank και σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε και το σύστημα άτοκων δόσεων.

6.β.1. Το sxaresmoto.gr δεν επεμβαίνει ούτε έχει κάποια σχέση με την ακολουθούμενη ηλεκτρονική διαδικασία πληρωμής, για την οποία αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι οι Τραπεζικοί Οίκοι. Ως εκ τούτου, δεν είναι σε θέση να αποθηκεύει ή να επεξεργάζεται στοιχεία πιστωτικών – χρεωστικών – προπληρωμένων καρτών. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επιθυμείτε να αγοράσετε ένα προϊόν, οφείλετε να επανεισάγετε τον αριθμό της κάρτας σας και να δηλώσετε ρητά ότι είστε ο κάτοχος της ή πραγματοποιείτε νόμιμη χρήση αυτής.

6.β.2. Το sxares-moto.gr δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων, που υιοθετούν οι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί, με τους οποίους συνεργάζεται για την ολοκλήρωση των σχετικών συναλλαγών.

6.β.3. Το sxares-moto.gr δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών – χρεωστικών – προπληρωμένων καρτών. Με την εισαγωγή των απαιτούμενων στοιχείων της κάρτας ο ενδιαφερόμενος δηλώνει ρητώς ότι έχει το νόμιμο δικαίωμα χρήσης αυτής.

6.β.4. Δια της παροχής στοιχείων της εκάστοτε κάρτας δηλούται η συναίνεση του ενδιαφερομένου για δέσμευση του ποσού της προσφοράς και χρέωση της (λογαριασμού κλπ).

6.β.5. Στην περίπτωση, κατά την οποία η συναλλαγή, η οποία διενεργείται μέσω της κάρτας, απορριφθεί για οποιονδήποτε λόγο από την εκδούσα τράπεζα ή το δίκτυο της, η αγορά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα πρέπει εναλλακτικά να επιλεγεί κάποιος άλλος τρόπος πληρωμής.

6.β.6. Το sxaresmoto.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τις περιπτώσεις εκείνες, κατά τις οποίες η χρέωση ή δέσμευση ποσού στην πιστωτική -χρεωστική – προπληρωμένη κάρτα δεν πραγματοποιηθεί με υπαιτιότητα του Παρόχου Επεξεργασίας Διαδικτυακών Πληρωμών ή του Πάροχου Διαδικτυακών Υπηρεσιών (Internet Service Provider ή ISP) της τράπεζας. Ενδεικτικά αναφέρονται οι περιπτώσεις της αστοχίας υλικού (hardware) ή λογισμικού (software), αλλά και της μη έγκαιρης ενημέρωσης της εταιρείας για ολοκλήρωση της συναλλαγής.

6.β.7. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με την καταχώρηση της παραγγελίας σας γίνεται αυτόματη δέσμευση του ποσού στην κάρτα σας. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρουμε να εκτελέσουμε την παραγγελία σας, τότε το ποσό θα επιστραφεί σε εσάς το συντομότερο δυνατόν. Ο χρόνος και ο τρόπος επιστροφής του ποσού εξαρτάται από την διαδικασία διεκπεραίωσης του αιτήματος της συνεργαζόμενης τράπεζας. Το πρόγραμμα άτοκων δόσεων είναι το εξής:

Για αγορές από 50,00 € ως 99,99 € σας δίνεται η δυνατότητα για 2 άτοκες δόσεις.

Για αγορές από 100,00 € ως 149,99 € σας δίνεται η δυνατότητα ως 4 άτοκες δόσεις.

Για αγορές από 150,00 ως 199,99 € σας δίνεται η δυνατότητα ως 5 άτοκες δόσεις.

Για αγορές από 200,00 ως 249,99 € σας δίνεται η δυνατότητα ως 6 άτοκες δόσεις.

Για αγορές από 250,00 ως 299,99 € σας δίνεται η δυνατότητα ως 7 άτοκες δόσεις.

Για αγορές από 300,00 ως 399,99 € σας δίνεται η δυνατότητα ως 8 άτοκες δόσεις.

Για αγορές από 400,00 ως 499,99 € σας δίνεται η δυνατότητα ως 9 άτοκες δόσεις.

Για αγορές από 500,00 ως 1000,00€ σας δίνεται η δυνατότητα ως 10 άτοκες δόσεις.

6.γ. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κάνοντας κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης που ακολουθούν:

EUROBANK : 0026 0473 64 02000 10960 – IBAN : GR7302604730000640200010960

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 165 00 418 740 – IBAN : GR9701101650000016500418740

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ : 60 46 010 155 551 – IBAN : GR9401710460006046010155551

ALPHA BANK : 159 00 2310 019 941 – IBAN : GR0401401590159002310019941

 

Αν έχετε επιλέξει να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω εμβάσματος, παρακαλώ φροντίστε να μας ενημερώσετε άμεσα τηλεφωνικά ή με e-mail.

Τα έξοδα εμβάσματος βαρύνουν εξ ’ολοκλήρου τον καταναλωτή.

7. Υπαναχώρηση αγοράς

7.α. Εάν είστε φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) και η αγορά σας προορίζεται για προσωπική και μόνο χρήση, τότε δικαιούστε να υπαναχωρήσετε χωρίς να αναφέρετε κάποιο λόγο εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του σε εσάς, επιστρέφοντάς μας το προϊόν.

Το προϊόν πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του να είναι η αυθεντική, σε άριστη κατάσταση, όχι κατεστραμμένη ή ελλιπής ή με εμφανή σημάδια φθοράς και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, το σύνολο των εξαρτημάτων και των εντύπων που το συνοδεύουν συμπεριλαμβανομένου του παραστατικού αγοράς και η σχετική δήλωσή σας να γίνει πριν την παρέλευση του 14ημέρου από την παράδοσή του σε εσάς ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη.

7.β. Η επιστροφή γίνεται με δικό σας μέσο και κόστος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της σχετικής ως άνω Δήλωσής σας για Υπαναχώρηση (είτε το επιστρέφετε εσείς στο σημείο που σας υποδεικνύουμε, είτε το αποστέλλετε με κάποιο μεταφορέα).

7.γ. Εφόσον εντός του εν λόγω διαστήματος το προϊόν παραληφθεί από εμάς, και αφού ελεγχθεί και διαπιστωθεί η καλή του κατάσταση κατά τα ανωτέρω, θα σας επιστρέψουμε στο σύνολό του το τίμημα που έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το είχατε εξοφλήσει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημέρα που αποστέλλεται σε η Δήλωση σας Υπαναχώρησης. Αν η πληρωμή του είχε γίνει από εσάς με την χρήση Πιστωτικής ή Χρεωστικής κάρτας, το sxares-moto.gr  υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα θα προχωρήσει σύμφωνα με τους όρους που προβλέπονται από τη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του πελάτη (εσείς) και της Τράπεζας του. Το sxares-moto.gr μετά από την ενημέρωση αυτή δεν φέρει καμία ευθύνη για την υλοποίηση των όρων της προαναφερθείσας σύμβασης μεταξύ του πελάτη και της Τράπεζας καθώς και για τον χρόνο και τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού της εν’ λόγω συναλλαγής.
Στην περίπτωση που η εξόφληση του τιμήματος έχει γίνει με μετρητά ή Τραπεζικό έμβασμα ή αντικαταβολή, προκειμένου να σας επιστραφεί το εν λόγω ποσό, θα υποδεικνύετε από πλευράς σας Τραπεζικό λογαριασμό (αποστέλλοντας αποδεικτικό ότι είστε ο δικαιούχος αυτού) στον οποίο θα γίνεται με κατάθεση η επιστροφή του τιμήματος του προϊόντος.

Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση συμψηφισμού θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων. Ειδικά στις περιπτώσεις εξαρτημάτων ή ανταλλακτικών και σε όσες το υλικό απαιτεί κατάλληλη τεχνογνωσία τόσο για την επιλογή του όσο και για την εγκατάσταση του και το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν αυτόνομη μονάδα, θεωρείται ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% ή και λιγότερο της αξίας τιμολόγησης.

Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το sxares-moto.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν φθορές σε επιστρεφόμενα προϊόντα που προήλθαν κατά την αποστολή τους προς εμάς.

Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης:
Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως λ.χ. προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές ή/και είναι σαφώς εξατομικευμένα, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους προστασίας της υγείας ή της υγιεινής εφόσον έχουν αποσφραγιστεί.

Το sxares-moto.gr δικαιούται να παρακρατήσει μέρος του τιμήματος και να συμψηφίσει τυχόν ζημία που προκύπτει από μείωση της αξίας του προϊόντος. Ο παρών όρος αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ προϋπόθεση σύναψης της σύμβασης και δικαιοπρακτικό θεμέλιο αυτής.

8. Ακύρωση Παραγγελίας

Το sxares-moto.gr σας δίνει την δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, γνωστοποιώντας σε εμάς την πρόθεση σας τηλεφωνικά ή με e-mail, εντός 24 ωρών από την καταχώρησή της. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει εκτελεστεί ή αποσταλεί, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε την διαδικασία “Επιστροφής Παραγγελίας”, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις όπως περιγράφονται κεφάλαιο 9.

9. Επιστροφή – Αλλαγή προϊόντων

Οι αλλαγές ή οι επιστροφές προϊόντων θα πρέπει να γίνουν μέσα σε διάστημα 14 (δεκατεσσάρων)  ημερολογιακών ημερών, οι οποίες προσμετρώνται από την ημέρα που εσείς ή κάποιο τρίτο πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από εσάς (εκτός του μεταφορέα), παρέλαβε την παραγγελία σας. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία, αχρησιμοποίητο και με όλα τα παρελκόμενα που το συνόδευαν, όταν το παραλάβατε. Τέλος θα πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό πώλησης.

9.α. Αλλαγές προϊόντων

Οι αλλαγές αφορούν προϊόντα που δεν σας ικανοποιούν ως προς το μέγεθος, χρώμα κτλ. Μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε προϊόν, από το φυσικό μας κατάστημα και έτσι να αποφύγετε τα κόστη μεταφοράς που σε αυτή τη περίπτωση βαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

Στο e-mail επιβεβαίωσης – αποδοχής της παραγγελίας σας που θα έχετε λάβει, θα βρείτε επισυναπτόμενο αρχείο (ΕΝΤΥΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ), το οποίο θα πρέπει να το εκτυπώσετε και να το συμπληρώσετε ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχει.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή της παραγγελίας σας, θα προχωρήσουμε στις ενέργειες που μας έχετε υποδείξει στο Έντυπο Αλλαγής-Επιστροφής, είτε πίστωσης για αγορά άλλου προϊόντος, είτε επιστροφής χρημάτων. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.

9.β. Επιστροφές προϊόντων

Οι επιστροφές αφορούν λάθος προϊόντα, ελαττωματικά, φθαρμένα και γενικά αντικείμενα που δεν ανταποκρίνονται στην χρήση για την οποία τα προμηθευτήκατε. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον αποδεδειγμένα το προϊόν είναι λάθος, ελλαττωματικό, φθαρμένο ή δεν ανταποκρίνεται στην χρήση του, τότε τα κόστη επιστροφής προς εμάς και επαναποστολής του σωστού προϊόντος, βαρύνουν την επιχείρηση. Η αποστολή των προϊόντων προς την επιχείρηση θα πρέπει να γίνει με ΕΛ.ΤΑ Courier.

Στο e-mail επιβεβαίωσης-αποδοχής της παραγγελίας σας που θα έχετε λάβει, θα βρείτε επισυναπτόμενο αρχείο (ΕΝΤΥΠΟ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ), το οποίο θα πρέπει να το εκτυπώσετε και να το συμπληρώσετε ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχει.

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή της παραγγελίας σας, θα προχωρήσουμε στις ενέργειες που μας έχετε υποδείξει στο Έντυπο Αλλαγής-Επιστροφής, είτε πίστωσης για αγορά άλλου προϊόντος, είτε επιστροφής χρημάτων.

9.γ. Σε περίπτωση όπου το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης η οποία ξεφεύγει από την απλή εξέταση της λειτουργικότητας και των χαρακτηριστικών του προϊόντος, θα πρέπει να αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση τη μείωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση συμψηφισμού θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων. Ειδικά στις περιπτώσεις εξαρτημάτων ή ανταλλακτικών και σε όσες το υλικό απαιτεί κατάλληλη τεχνογνωσία τόσο για την επιλογή του όσο και για την εγκατάσταση του και το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν αυτόνομη μονάδα, θεωρείται ότι η αποσφράγιση της συσκευασίας του συνεπάγεται αυτόματα ότι έχει χάσει τουλάχιστον το 50% της εμπορικής του αξίας και σε περίπτωση υπαναχώρησης θα πιστώνεται ανάλογα στο 50% ή και λιγότερο της αξίας τιμολόγησης.

 

Διεύθυνση καταστήματος: Ανακούς 44, Νέα Φιλαδέλφεια, ΤΚ 14341
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και απορίες παρακαλώ καλέστε στο 2102524149

© 2023 sxares-moto.gr - Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

λογοτυπα καρτων
Κλείσιμο Το καλάθι μου
Κλείσιμο Αγαπημένα
Κλείσιμο
Κατηγορίες